Love cakes

Love cakes

Monday, 27 May 2013

Mungkinkah terakhir sebelum...

Tak sangka masih mampu ku gagahkan jua menerima tempahan dalam saat-saat kandungan dah mencecah lapan bulan huhu..pastu terbaring saje akak dik.... maklumlah kandungan besar dari biasa, doktor kata air ketuban banyak terpaksa refer doktor pakar..harapnye xde apa2 dan selamat semuanya,... mungkinkah ni kek yang terakhir sebelum bersalin huhu... tp kalau x buat kek macam x berseri hari-hariku :-)

entry kali ni nak syer gambar deko Kek Russian Black & White tempahan dari biras ku untuk sambutan hari guru di sekolah tempat dia mengajar, kek barbie muslimah dan Kek Rainbow tempahan dari jiran depan rumah. Alhamdulillah maklum balas yang diterima buatku gembira, sedap dan cantik! tapi xdapat nak terima tempahan mungkin sehingga bulan September... itupun bergantung kepada kesihatan.. kalau gatal je tangan ni nak terima tempahan mungkin akak ambik dik non....huhu...wallahualam.





ini budak tecik x lama lagi dah jadi kakak... pandai curi2 ambik liptik ibu dlm handbag 'dah pakai liptik, macam princess katanya' huhu... budak2 perempuan x ajar pun tahu sendiri mana nak colet liptik.... :-)


No comments:

Post a Comment