Love cakes

Love cakes

Tuesday, 16 April 2013

Nak kek ada motor pulak...

Halooo....macam biasa tajuk memang direct to the point haha.. Kek Red Velvet kali ni atas permintaan customer nak deco ada motor, kek bentuk love gitu... akakkk first time buat motor bajet ala-ala Ducati huhu....yang penting customer suka and bagi feedback tanpa ditanya 'akak kek akak sedap' sejuk hati akakk... Alhamdulillah customer puas hati. Selain itu, selitkan juga gambar Kek Russian Black and White kegemaran ramai dengan deco yang simple serta cupcake untuk hantaran pertunangan, deconya request by customer...






   


Sebagai penutup akakk nak buat pesanan khidmat masyarakat gitu..... excited la katakan first time nak mengundi, terasa muda...huhu... mari gi mengundi reramai okay, sekarang dah boleh semak tempat mengundi...google je laman web spr mcm gambar kat bawah atau taip la perkataan berkaitan contohnye daftar pemilih pru 13 mesti keluar laman web berkaitan.... mudah je nak semak tapi pastikan dah mendaftar sebagai pengundi, untuk semak hanya masukkan no ic je terus keluar paparan tempat untuk kita mengundi. Selamat Mengundi u olls! ;-)




kalau x daftar sebagai pengundi lagi...duduk la senyap-senyap dalam bakul kat rumah okehhh macam anak akakk nih huhu..... jumpa lagi... with luv!


No comments:

Post a Comment