Love cakes

Love cakes

Monday, 14 January 2013

2013

Assalamualaikum.
 Rasanya tidak terlambat untukku ucapkan Selamat Tahun Baru 2013, semoga hari-hari yang akan kita lalui akan lebih baik dari semalam...

Lama sangat dah tak update blog.... apa nak dikatakan mood untuk sembang menyembang yang tak kunjung tiba apatah lagi sesi baking membaking... hampir dua bulan terhenti.... stop ambik tempahan sampai rasa dah betul2 bersedia emosi, mental dan fizikal...:-) bukannya apa, on the way tambah lagi satu ni haaaa..... dah 3 bulan lebih kandungan ni baru la rasa okay sikit.

Trimester pertama kandungan kali ni macam-macam cabaran berbanding anak sulong yang agak mudah semasa mengandung.. xde alahan. kali ni, bila dekt2 maghrib je nak muntah, loya, angin je rasa perut belum masuk alahan bau lagi...x tahan bau makanan yang dimasak..naik pening kepala..air freshner kat rumah pun paksa hubby tanggalkan...aiiyooo...naik jerawat kat muka sana sini...cukup la tu ek...nanti hilang pulak pahala masuk kategori merungut... harapnya sesiapa yang nak buat tempahan tak berkecil hati saya terpaksa menolak tempahan kalian sebelum ini.... seperti yang diceritakan begitulah keadaan yang dihadapi, x mahu janji takut x mampu nak buat pulak kan...

Harapnya bulan februari nanti kesihatan kembali okay, amin. Sebelum kalam berakhir nak kongsi gambar antara kek yang ku gagahkan jua buat sepanjang mendiamkan diri tu.... kek barbie tema pink bertudung untuk qaleesya dan ainul dan terakhir bagi tahun 2012 kek kahwin untuk sepupu.








Terima kasih di atas sokongan kalian semua.