Love cakes

Love cakes

Saturday, 24 November 2012

Kek Russian Black and White

Perkongsian kali ni menunjukkan antara dekorasi yang boleh diaplikasikan di atas kek tersebut di atas untuk sambutan hari lahir okeiiii...:-) minggu ni kbetulan banyak yang order kek russian b&w nih... kek ni begitu kaya dengan rasa coklat dan keknye tebal..mkn sepotong nipis dah kenyang...huhu... sape x suka coklat bleh keluarkan kek ni daripada list order kih..kih... ;-)

Pada mulanya customer nak konsep ultraman vs raksasa edible image, oleh kerana berminggu minggu cr merata kedai di sekitar kediaman xde pulak stok gambar yang diingini.maka keputusan dibuat untuk deko menggunakan figurine lerr... terjumpa pulak ultraman kenit..raksasa kene la buat sendiri... okay tak raksasa ciptaan i... ganas comel gituu...kih.kih... kek ni dipasangkan dengan cupcake tema ultraman juga seperti permintaan cust. sarina saleh, tqvm dear!

kek berdekorasikan angry bird pula tempahan dari birasku zuraida untuk anak buahnya...:-). tu je.. bye... oo. ye...jgn lupa menderma dan berdoa untuk saudara seislam di palestin tau... hingga jumpa lg.. makesure do something for them... tqvm.








No comments:

Post a Comment