Love cakes

Love cakes

Wednesday, 21 November 2012

cokolat dan lain2

waaa....sungguh malas tajuk tu... huhu..... nak share gambar je entry kali ni.. coklat yang ditempah oleh ros utk hadiahkan kepada kawannya yang akan bertunang, ada gambar cupcake anniversary tempahan kak ina yg mahukan elemen komuter untuk mengimbau kenangan saat berkenalan dengan hubby nye....pastu kek russian black and white tempahan biras untuk ayahanda nun jauh di nibong tebal dan juga red velvet tempahan dari sepupu untuk mak lang..... hikhikkk...
 kurang rajin pulak nk berceloteh sejak menjak ni... dok teringat saudara semuslim kat palestin sana....dibedil oleh Israel laknatullah!... :-/ menncikk.....aku xmampu berbuat apa kecuali doa dan sedekah ciput je pulak tu huhu..... korang buat la sesuatu ye utk saudara kita kat sana sob..sob..={









No comments:

Post a Comment