Love cakes

Love cakes

Tuesday, 6 November 2012

Brownies layer cheese kukus

Tempahan dari radzwan untuk jamuan perpisahan rakan sepejabat brownies layer cheese dengan deco yang diminta (basket waeve + strawberry) dan juga muffin coklat... sangat yummmyy... wan siap post kt fb ""sedap sangat kek kakak.."... Alhamdulillah!

jom tengok deco apa yang diminta :-)



gambar muffin lupa nak ambik huhu.....

kat bawah ni tempahan dari shida Puchong, untuk majlis sambutan hari lahir di sekolah...shida ni buat part time mcm event planner, keje sebenar interior designer. kek choc moist ni nak letak kat 16 meja...tempahan kek paling simple katanya. Thank you shida. Sempat juga shida buat tempahan untuk sambutan birthday nye, request dari encik hubby shida hehe... rainbow cake.



No comments:

Post a Comment