Love cakes

Love cakes

Thursday, 1 November 2012

Barbie Muslimah

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Entry kali ni nak kongsi gambar kek barbie tempahan dari jiran sebelah rumah je hehe.. anaknya suka tema princess untuk birthday cake.. ibunya kata selalu order kek yang ada gambar princess, so this year sy suggest kek barbie ni untuk surprise kan si kakak ni..maklumlah ibunya menunggu hari je nak bersalin, pasni anak jiran ni dah jadi kakak :-) ......

Diselitkan juga gambar kek rainbow separuh adunan yang dekorasinya ala-ala ros (cream cheese) dan juga kek choc. moist dengan topping choc. ganache dihiaskan dengan edible image Ben 10, kedua-duanya tempahan ros dari petaling jaya untuk mak dan anak tersayang.







No comments:

Post a Comment