Love cakes

Love cakes

Friday, 12 October 2012

Rindu kengkawan di MOSTI

Assalamualaikum....

Tetiba rindu kat kengkawan ofis masa keje kat MOSTI dulu.... mosti stands for Ministry of Science, Technology & Innovation... bahasa melayu nyerr.. Kementerian Sains, Teknologi & Inovasi... 3 tahun gak la aku keje kat situ.. member2 yg satu bahagian pulk lebih kurg sebaya time tu.. kepala mereng2 pun layan..pressure2 gak tp ada kengkawan camni kira setellll...

tadi baru hantar cupcake yang depa tempah, Pn. Norjanah belanja..otai tu.. paling lama berkhidmat kt bahagia industri tempat aku keje suatu ketika dulu..kih..kih... mcm lama benar, padahal baru hampir 10 bulan meningglkn mosti hehe... dr awal pembabitan ku dlm bisnes ni x jemu2 diaorg mkn cupcake aku hihi... insyaallah mungkin menepati citarasa diaorg selain support kawan2 hehe... kalau x sedap sapa nk berulang kali belikan? betul tak?  hehe..

Rindu la nk bergurau senda dgn korang.. tp x rindu nak keje kat situ... aku dah all out kt situ so xde apa nk drindukan bkenaan dgn kerja.. yg tinggal hanyalah kerinduanku kepada persahabatan kita ;-)

ni la order dari kengkawan ex office buat yg ke berapa kali.. x tahu la.. dh byk kali.. kali ni aku campur, ada red velvet, coklat and oreo cuppies.



thank you very much you all.... miss you! nak sebut nama ramai sangat heheheeee.. kenang daku dalam doamu ececehhhhh...

No comments:

Post a Comment