Love cakes

Love cakes

Friday, 11 May 2012

password pun luperrrrrr....

punya la lama x berblog, password pun hampir lupa..sangat x bagus budak nih... aku lerrr..huhu... maklumla masa sangat mencemburui.. apatah lagi dengan tugas-tugas hakiki seorang suri rumah walaupun anak baru satu.. bagi mengubat rindu di blog, hari ni nak upload gambar hasil baking selama tidak bersiaran, jom!

cuppies oreo + red velvet, customer untuk besday hubby

antara deco angry bird yang menjadi favorite masa kini, mujur ada jual yg plastik kalau x jenuh aku nk buat gune sugar paste mcm kek deco angry bird yg first dulu



angry bird ooo...angry bird.....





jom tengok deco yang lain.....


next entry ekk..


No comments:

Post a Comment