Love cakes

Love cakes

Friday, 11 May 2012

jom tengok deco lain.. next entry la pulok...

sorryyy...kita sambung kat entry nih ok..


kek choc moist deco with fondant, keliling red velvet.. akak lupo nak pink kan cream cheese tuh.. huhu...

gambar- gambar di bawah hasil deco daku untuk cuci mata, sila order ok..:-)


coklat hantaran.... daku sponsor...



Barbie kek muslimah dan x berapa muslimah, cuppies tema friendship kat belakang bunga ada nama kengkawan customer, first attemp kek 3 tier gabungan oreo, choc moist and red velvet untuk sambutan birthday 3 in 1 melibatkan 3 generasi, and last but not least..my brownies cheese layer kukus...topping ganache web..awesome!










password pun luperrrrrr....

punya la lama x berblog, password pun hampir lupa..sangat x bagus budak nih... aku lerrr..huhu... maklumla masa sangat mencemburui.. apatah lagi dengan tugas-tugas hakiki seorang suri rumah walaupun anak baru satu.. bagi mengubat rindu di blog, hari ni nak upload gambar hasil baking selama tidak bersiaran, jom!

cuppies oreo + red velvet, customer untuk besday hubby

antara deco angry bird yang menjadi favorite masa kini, mujur ada jual yg plastik kalau x jenuh aku nk buat gune sugar paste mcm kek deco angry bird yg first dulu



angry bird ooo...angry bird.....





jom tengok deco yang lain.....


next entry ekk..