Love cakes

Love cakes

Wednesday, 21 March 2012

Besday wishes

hai, sekiranye berminat untuk meluahkan rasa cinta dan ucapan selamat hari lahir kepada yang tersayang seperti di bawah, sila hubungi saya :)




Thursday, 15 March 2012

Bebird jangan mareeeee...

kawan-kawan tengok bebird nih.. orang ambik gambar pun nak marah.... tempahan daripada kenalan lama... sekolah rendah.. tq teh.






Monday, 12 March 2012

my first wedding cake

Alhamdulillah, dengan jayanya menyiapkan wedding cake pertama tempahan ex officemate..sgt teruja. tema royal blue..aku tgk baju pengantin ada gabungan songket berona emas maka ku gabungkan elemen tersebut. jom cuci mata... kek coklat dan juga cupcake red velvet bertukar red velvet in blue mood..... sebab musim honey moon huhu... cupcake tu ada 25 biji malas nk susun semua..sebab ada budak kecik yang dangerous sila cari dalan gambar...




Saturday, 3 March 2012

Busy day

Alhamdulillah, ramai kengkawan yang bagi support dan kepercayaan sehingga aku dapat peluang menghasilkan ini untuk untuk tempahan mereka... jom cuci mata....coklat box, besday cake bowling theme dan juga cupcake oreo dan coklat.







coklat cupcake and oreo cupcake


Thursday, 1 March 2012

Make your day sweetttt.....:-)

Kalau ada yang merasa harinya susah, sukar... ingatlah bahawa ada orang yang lain yang lebih susah hidupnya... bersyukur dan berusaha la menjadikan hidup kita lebih senang dan mudah... dengan syukur, usaha dan tawakal akan menambah kemanisan dalam hidup anda... seperti ini.


Jadikan coklat saya perangsang minda positif anda dan menambah kemanisan dalam hidup anda dalam setiap gigitannya...hehe