Love cakes

Love cakes

Tuesday, 14 February 2012

Semerah Bukit itu.. Part 3

sambung lagii..Part 3.

Banyak gambar kat camera malas nak transfer..ni semua gambar dalam tab 7 plus gedabak kesayangan aku hehe.. rating untuk percutian di sini 4 star daripada 5. Korang tengok2 la kalau rasa nak gi, bebaloi gak lagipun orang Melayu nyer.. support la barangan tempatan..caiyok!!!!

Jeti untuk ke Pulau Orang Utan

Bot ni la yang akan membawa kita ke Pulau Orang Utan.

Price Board untuk korang bajet-bajet kan..huhu. nampak kot.

Budak tomei dah nak balik.. bye..bye Bukit Merah.. we really enjoy! Sampai dah tak larat nak jalan.

oppss... ada lagi.. kat sini kira happening jugak tau, ada macam2 games token.. aku pun first time naik kete langgar.... nak jugakkk...

Main la sampai puas si kaisah naik segala mende ni...

Sekitar ecopark..

Tak lengkap rasanye tak masukkan gambar ayam ni.. feveret anak ku... kaisah.. trademark.. kokok ayeeeeem, qalqalah kene betul heh.. hanya dia yang tahu menyebutnye.

Model cilik tunggu nak mamam........



Ok, thats all pasal Bukit Merah, Sorry banyak sangat part... maklumlah gune tab ni lembab skiet.. sangat susah mengetuk skrin..... laptop besar sangat nak riba haha.. cakap je la malas.... okey la thank you for read this entry.



No comments:

Post a Comment