Love cakes

Love cakes

Tuesday, 14 February 2012

Semerah Bukit itu. part 1

Hai alls.

Seperti yang dijanjikan, entry kali ni akan memberikan sedikit info berkaitan Bukit Merah Lake town Resort. Aku dan hubby ke sini sempena meraikan anniversary kami ke-4.

Jom tengok aktiviti yang boleh dijalankan di sana. Actually, nak masuk ke sini x dikenakan bayaran, viewnye cantik. kalau nak masuk tempat2 aktiviti kene la bayar...xkn free kot; Aku excited bukan apa.. kagum pemiliknye org melayu kita Dato Mustafa Kamal... bukan pelakon tu tau heheh... aku pun ingat pelakon tu mula2, mujur ada buletin kat dlm hotel yg aku dok tu pasal owner tempat ni... kalau tak salah fahaman..huhu

Kalau terus masuk tempat rekreasi, view yang boleh kita nikmati... pemandangan free..hehe..duduk tepi tasik layan....

pemandangan sekitar tasik mendamaikan....huhu..
resort tepi tasik ni kalau tak salah RM800 satu malam


walkaway... sekitar tasik.. bestnye dapat dukung,..

Jeti untuk naik bot ke pulau orang utan

Jeti..

Jom tengok bilik pulak, part 2 kita tour aktiviti kat sini, okay.





Kitaorang ambik bilik superior.. berbaloi gak la ada queen bed dengan 2 katil untuk kanak-kanak.
Sorry, bilik bersepah.. baru teringat nak ambik gambar.. time nak balik.

Oleh kerana bilik kita orang aras bawah..sangat dekat dengan swimming pool.. jom mandi-manda lagi. takde orang sebab semua orang serbu water park.

Part 2 nanti kita tengok gambar2 aktiviti outdoor plak k...

No comments:

Post a Comment